Tijd voor nieuwe schoenen, schoenen, schoenen..

Samsam Kinderschoenen is inmiddels een begrip in omgeving Eindhoven, zeg maar gerust Dé kinderschoenen winkel in Helmond waar je geweest moet zijn of online geshopt moet hebben. De collectie omschrijft zich als Hip, vernieuwend en voor ieder wat wils.
Samsam Kinderschoenen levert kwaliteit en zorg. Service, kwaliteit en goed geïnformeerd worden staat bij Samsam Kinderschoenen voorop. Het gezicht achter deze hippe en vernieuwende schoenenwinkel zijn Joke Mol en Hendrien Swinkels, beide woonachtig in Helmond in de wijk Brandevoort. Joke en Hendrien zijn beide blij en zeer enthousiast over het feit dat vele inwoners uit Helmond, Mierlo, Nuenen, Aarle-Rixtel, Deurne, Venray, Bakel, Gemert, Geldrop, Leende, Waalre en vele andere plaatsen hier in de buurt, Samsam Kinderschoenen steeds weer weten te vinden.

Uitgebreide lente- en zomercollectie kinderschoenen. Samsam Kinderschoenen heeft een zeer uitgebreide collectie kinderschoenen. Voor de allerkleinste babyvoetjes hebben ze leuke modellen vanaf maat 17, maar voor de wat grotere kindervoeten hebben ze zelfs een zeer ruime keuze kinderschoenen tot maat 41. Van sportieve New Balance stappers, naar Havainias Flipflops tot aan het stijlvolle merk Nik & Nik. En wat een leuk extraatje is voor de moeders tijdens het winkelen; ze hebben een geringe damescollectie in de shop, online en offline. Dus sla je slag!

Een online shop. Is Helmond te ver reizen, maar vind je de hippe en uitdagende collectie ook om enthousiast van te worden? Niet getreurd, want zoals hierboven aangeven, heeft Samsam Kinderschoenen enzo ook een online shop. Je vindt in de webshop diverse merken, en ik zeg je vast… De meest hippe webshop uit omgeving Eindhoven, is absoluut niet goed voor je portemonnee, want er staat een collectie in de store, maar ook online om hebberig van te worden.

Nieuw seizoen, nieuwe schoenen. Een nieuw seizoen, betekend bij ons ook altijd; tijd voor nieuwe schoenen! De lente is begonnen, al merkte we dat nog niet aan de tempraturen. Dit weekend is het dan zover, de tempraturen gaan omhoog en het zonnetje gaat zichzelf laten zien, en dan is het belangrijk dat je er klaar voor bent. Je bent er natuurlijk pas echt klaar voor met een paar zomerse stappers aan de voeten. De leukste zomerse kinderschoenen vind je bij Samsam Kinderschoenen enzo.

Jizhmahaël is helemaal klaar voor de zomer op zijn ‘New Balance‘ schoenen, dit zijn toch een paar sportieve en coole stappers. Zoals je kan zien past het perfect onder een lange broek, maar onder een korte broek staan ze ook onwijs hip. De kleuren donkerblauw en bordeaux geven een wat luxere uitstraling en past eigenlijk overal bij. Dit leuke sportieve merkje heeft meerdere kleuren en combinaties, wat perfect passend is voor dit voorjaar.

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Samsam Kinderschoenen enzo.

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT