Geloof mij, je houdt ze niet meer binnen.

De eerste zomerzon komt  door en het strand wordt weer je favoriete plek om te chillen of misschien ren je wel door de duinen voor een dag vol fun. Alle items van de zomercollectie van Sturdy combineer je moeiteloos met elkaar voor die herkenbare Sturdy look; stoer, sportief en met een tropische twist. 

 

About Sturdy. Sturdy is een merk van Nederlandse bodem voor jongens in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Met twee collecties per jaar verdeeld over drie thema’s per collectie kan het winkelbeeld regelmatig vernieuwd worden. Voor de modieuze en actieve boys is er keuze uit drie verschillende collecties! Zomer en Sturdy, ik ben helemaal weg nú al van deze combinatie. Geloof mij, je houdt ze niet meer binnen! Spelen & ontdekken is hun ding met deze collectie!

 

Ready for the sun. Het setje wat Jizhmahaël draagt behoort tot ook zeer zeker één van de musthaves uit de zomercollectie van Sturdy. Perfect voor jongens die graag iets sportiever gekleed gaan. Het t-shirt Saturday Festival met leuke en speelse patches, is een echte eyecatcher en heel tof te dragen met een Denim Short. Is het tijd voor een een avondwandeling langs het strand? Dan is het Festival Vest onmisbaar.
De collectie is voorzien van gave applicaties, badges en prints. Met een all over dessin en de stijlvolle opdrukken straalt de collectie één en al “Maak van deze zomer een feestje!” uit.

 Surf dude.
Jaihzihiön gaat helemaal voor de surfdude stijl. Zeg je zomer, dan zeg je zon, de duinen en Sturdy! Rennen, lachen en lekker spelen in het zand. Het thema Festival van de zomercollectie van Sturdy straalt puur zomer uit met te gekke kleuren, prints en verschillende stijlen. De bermuda combineert te gek met de T-shirts in frisse tinten. De prints van palmbomen en surfboards doen net zo hard mee om dat echte zomergevoel op te roepen. See you on coconut Island!

 

MELD JE ZOON/DOCHTER AAN ALS MODEL!

www.sturdy.nl
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sturdy.


  

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT