Indian Blue Jeans for kids with guts!

Wat is voor jullie rijkdom? Juist, bij ons is dat een rugzak vol mooie herinneringen. We genieten ervan om onze eigen mooie verhalen te creëren waar we later van nagenieten en om lachen. Het recept voor mooie verhalen is GUTS! Impulsief, met lef. We doen. Dat maakt ons uiteindelijk wijzer. Ben jij in voor mooie momenten, avonturen sparen? Juist, dan is Indian Blue Jeans het label wat bij jou past! 
 
Indian Blue Jeans staat voor ‘No guts, no glory!’. Als ik ergens van hou zijn het mooie quotes en ik kan mezelf helemaal vinden achter de visie van dit mooie label met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Ik probeer onze jongens altijd mee te brengen dat zij altijd zichzelf mogen zijn, maar daar is natuurlijk lef voor nodig. 
 
Als je kind zichzelf durft te zijn, dan komen er geweldige verhalen uit, dat is het gevoel dat je leeft! Dus ik vertel ze altijd; ‘Wanneer iedereen linksaf gaat, mag jij best rechtsaf!’ En of dat de juiste richting is? Als je ervoor gaat, vol met liefde, streven en een doel. Dan zul je altijd uitkomen waar je hoort! Are you in? Let’s create your future! 

Over Indian Blue Jeans
Indian Blue Jeans is een jeansrelated fashionlabel voor ‘cool dudes and young hipster girls’van 2-16 jaar. ‘The young rebels’ die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Daarbij willen zij op een gezonde manier opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig. Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Mooi voor het zelfvertrouwen. Kids with guts!

Indian Blue Jeans | www.indianbluejeans.comleave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT