Retour. Een collectie met een WOW-factor.

Het wordt steeds kouder buiten en daar hoort natuurlijk een knallende nieuwe kledingset bij voor Jizh.  De jongens -en meiden collectie van Retour Jeans is deze winter stoerder, volwassener en verrassender dan ooit. Coole kleuren, stoere artworks en gave prints maken deze wintercollectie tot een collectie met een WOW-factor waar je niet omheen kunt! Jizh was dan ook heel enthousiast, en kon niet wachten om zijn musthaves door te geven. Yay!

Je ziet voor de jongens deze winter veel street style invloeden terug. Denk aan colour blocking, toweling applicaties en gave tekst prints. Het kleurbeeld is  vernieuwd en lekker fris met fel rood, koraal rode en leuke details. Ik vind dat Retour van een sportieve collectie toch wel een sprong hebben gemaakt dit seizoen naar een outdoor geïnspireerd thema met een street style twist. En last but not least, een combi van street style in de mix met een grunge look; het grootste thema van deze collectie. Hier zie je donkere winterkleuren terug, denk aan zwart en bordeaux gemixt met felle accent kleuren, zoals neon yellow, maar ook zoals je kan zien lekker knalrood.

De denim collectie van de boys heeft alles in huis om jouw coole (indigo) grunge en street style look af te stylen. Of je nu kiest voor een dark of medium blue washed denim of ga je liever voor de black/grey of light grey variant? Het kan allemaal! De denims en Jog denims voelen heerlijk zacht en zijn super comfy door het fijne stretch stof. Deze winter komt Retour Jeans met denims in 4-side stretch. En niet te vergeten… de bestsellers in Jog denim!

Over Retour Jeans

Retour Jeans is een Nederlands merk dat in 2005 is opgericht. Het wordt op ruim 360 verkooppunten in Nederland aangeboden en daarbuiten vertegenwoordigd in veertien andere landen. De collectie bestaat uit een lijn voor zowel meisjes als jongens in de leeftijd van twee tot en met zestien jaar oud. De collecties van Retour Jeans kenmerken zich door de rijke materialen, de goede pasvormen en aandacht voor detail.

 Voor de koude winterdagen komt Retour Jeans dit seizoen met een absolute must have, namelijk het trucker jacket: een gevoerde jas met een heerlijk warme borg kraag. Of wat dacht je van de fake fur sweaters? It’s up to you! Nieuw dit seizoen is het reversible shirt, draagbaar aan twee kanten. Yay, dat betekent twee ruiten shirts in één! Wat wil je nog meer?

Voor verkoopinformatieRetour Jeans | www.retourjeans.com  

 
 

 

 

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT