Rust & Ruimte bij Vakantiebungalow Nunspeet.

Nederland is een nieuw vakantieplekje rijker: Vakantiebungalow Nunspeet. Zoek je een leuke bungalow die van alle gemakken voorzien is, maar krijg je de kriebels van massaal grote vakantieparken? Dan is een verblijf bij Vakantiebungalow Nunspeet op Recreatiepark de Witte Wieven een heerlijke plek! Dit gemoedelijke en gezellige vakantiepark grenst aan het Zandenbos op de prachtige Veluwe. Maak een keuze uit één van de sfeervolle ingerichte bungalows met grote omheinde tuin op slechts 1,5km afstand van het gezellige centrum van Nunspeet.

Wat ons bij aankomst direct opvalt, is dat je hier wordt omringd door rust, ruimte en de natuur. De vele faciliteiten op het park, de avontuurlijke sfeer en de Veluwse natuur, maken dit tot de ultieme vakantieplek. Weg van de massa. Bij Vakantiebungalow Nunspeet vindt je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Het gevoel dat je volop kan genieten in een vakantiehuis weg van de drukte, maar het wel zelf kan opzoeken is ideaal. Wij verbleven een weekend in bungalow ‘Rust en Ruimte’ en hebben genoten! Wat wij gezellig vinden is dat je hond ook van harte welkom is en bij aankomst staat er zelfs een doggybag met wat lekkers klaar voor je viervoeter.

De bungalow is uitgerust met alles wat je nodig hebt: een keuken met magnetron, vaatwasser en oven. Kies uit een Nespresso of een Senseo-apparaat voor jouw favoriete kop koffie. Er zijn twee slaapkamers, een fijne badkamer, een ruime woonkamer met open haard en openslaande tuindeuren. In de hele bungalow hangt hedendaagse Nederlandse kunst aan de muur: heel gaaf!

Wij hebben heerlijk geslapen op de luxe hotel-boxsprings en zijn echt tot rust gekomen. Elke ochtend wakker worden met fluitende vogeltjes was als een sprookje. De bungalow ligt namelijk aan de rand van het vakantiepark, waardoor het lekker rustig is en je het idee hebt dat je midden in de bossen verblijft. Heb je zin in actie? Dan ben je met nog geen 5 minuten wandelen bij alle faciliteiten. Zo’n idyllisch plekje vind je niet gauw meer in Nederland tegenwoordig. Wat een verademing!

We waren ook echt toe aan een weekend even ‘niks’. Na alle ziekenhuisbezoeken en zorgen van de afgelopen tijd, genoten we éxtra van die kleine maar bijzondere momentjes: de kinderen die de zonsopkomst vol verwachting bekijken in hun klassiek geruite pyjama en die vrolijke gezichtjes tijdens het rennen met de bolderkar in de tuin.

Ik genoot van de quality time met ons gezin, de leuke uitstapjes die we maakten en alle avonturen die we beleefden. Pakjesavond vierden wij hier in Nunspeet, in de bungalow met de open haard lekker aan. Zo gezellig! Zeker omdat opa en oma en mijn tante ook nog Sintkadootjes kwamen brengen: wát een verrassing voor Jizh en Jaih! We waanden onszelf dit weekend in een heus Sinterklaas avontuur, want we maakten ook nog de uitstap naar Attractiepark Slagharen, waar Sinterklaas en al zijn pieten ons een onvergetelijke dag bezorgden.

Bodhi onze hond was helemaal door het dolle heen, vanwege de vele losloopgebieden in de omgeving en de ruime, omheinde tuin waar hij met de kinderen volop meespeelde. Zo leuk om te zien. Maar ook op het park zelf is van alles te beleven. Er is een zwembad, grote speeltuin met Air-trampoline, een tafeltennistafel, voetbalveld en een gezellige kantine. In de zomervakantie is er professionele animatie met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Je eigen paard meenemen kan ook, want er is een manage met vakantiestalling. Direct vanaf het park, waan je jezelf als ruiter in het walhalla van ruiterpaden. Wij hebben géén eigen pony of paard, maar Jizh vermaakt zichzelf naar hartenlust op de manege. De eigenaren Manon en Sebastiaan, maken het je naar de zin, zijn vriendelijk en ontzettend gastvrij. We reserveerden zelfs tijdens ons verblijf meerdere paardrijlessen.

Terug bij de bungalow sprokkelden wij samen met de kinderen hout en maakten een vuurtje in de tuinhaard. In de avond geeft dit een knusse en ultieme gezinsbeleving. Wat een bijzondere sfeer brengt dit met zich mee en mooie herinneringen hebben wij gemaakt. De marshmallows roosterden we in het vuur, wat je een lekkere, knapperige buitenkant geeft en een zachte, zoete binnenkant. Terwijl Jizh en Jaih samen met hun vader bezig waren met het vuur en de marshmallows, maakten ik de warme chocolademelk klaar, met een huppelende vrolijke viervoeter achter mij aan.

Wat echt heel fijn is dat je vanuit de bungalow zo de natuurgebieden in loopt. Het Veluwemeer of de Zandenplas zijn dichtbij voor een dagje strand of waterrecreatie. Er zijn ook veel mogelijkheden om de omgeving per fiets te gaan verkennen. Heb je zelf géén fietsen meegenomen? Bij de receptie van het park huur je gemakkelijk een fiets.

Vakantiebungalow Nunspeet is een fantastische plek voor een gezinsvakantie met jonge kinderen. Bungalow ‘Rust en Ruimte’ is namelijk ook te huur als kidsbungalow: een skelter, bolderkar en buitenspeelgoed staan dan voor je klaar. In de tuin van 1.000 m2 is zelfs een complete speeltuin én een trampoline voor uren speelplezier! Onderwijl geniet je van je kids vanaf het zonneterras met luxe tuinset of lees jij je favoriete boek op het overdekte schaduwterras met lounge set en tuinhaard.

Je kunt tijdens je verblijf alle kanten op, want Nunspeet ligt heel centraal. Als gezin, als ouder stel of verliefd koppel. Er is voor ieder wat wils: leuke dagtrips, pret- en dierenparken, cultuur en shoppen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie op de Veluwe. Tip: Een échte aanrader  is Vakantiepark Slagharen. Hier hebben wij een topdag beleefd met de kids!

In de compleet ingerichte bungalows van Vakantiebungalow Nunspeet kan je jezelf tijdens ieder jaargetijde geweldig vermaken. Ons weekend in Nunspeet vloog veel te snel voorbij! We hebben mooie herinneringen gemaakt en bijzonder mooie, knusse en warme momentjes beleefd als gezin. We kijken er naar uit om hier weer eens terug komen, om dit heerlijke gevoel nog eens te beleven en te mogen bundelen bij onze waardevolle herinneringen.

Vakantiebungalow Nunspeet | www.vakantiebungalownunspeet.nl
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT