Jottum is an everyday celebration!

Voor de nieuwste wintercollectie is Jottum in de eigen geschiedenis gedoken. De collectie heeft daardoor een folkloristisch tintje gekregen. De rijke materialen en prachtige prints zijn een lust voor het oog. De folklore dracht uit Marken en het schilderwerk van Jan Sluijters zijn onder andere een inspiratiebron geweest voor de wintercollectie.

Love it, de eyecatcher van de collectie! De jacquard-jurk in rijk rood met van stof drie beklede knopen. De collectie bevat ook mooie uni items. Het comfy vestje in marine met capuchon, en een knoopsluiting aan de voorzijde is daar één van. Wat een vrolijkheid zo in de winter! Als een plaatje en perfect voor de feestdagen gekleed.

Dit seizoen blijft Jottum trouw aan de kleuren navy en crème wit. Met rood, lichtgrijs, lichtblauw en grijs als nieuwe modetinten. Een heel mooi en klassiek kleurenpallet, perfect voor de feetsdagen. Naast de geweldige eyecatcher bevat de collectie ook een aantal mooie uni items. Het fijne vestje bijvoorbeeld om over haar jurk te dragen.

Over Jottum
Jottum is een merk van Nederlandse bodem. Jottum laat zich niet leiden door hedendaagse trends en is daardoor uniek en onderscheidend.

Er wordt gebruik gemaakt van rijke materialen en exclusieve prints. Comfort is voor kinderen heel belangrijk dus de ontwerpen zijn er altijd op gericht dat kinderen ieder moment van de dag kunnen genieten in een prachtige outfit. Jottum is verkrijgbaar voor baby jongens en baby meisjes in maat 50/56 t/m 86 en voor meiden in maat 92 t/m 164.

Jottum | www.jottum.com

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT