Kerstcircus DH. Een touch of glamour en veren!

Het Groot Kerstcircus Den Haag is te zien in een circustent, geheel in Las Vegas stijl. Aangekomen begint het te kriebelen als we die enorme tent op het Malieveld zien staan. Sfeervol, groot en er hangt zo’n gezellige sfeer. In de auto heb ik de kinderen verteld dat we gaan genieten van coole acts, sprankelende kostuums en de grappigste clowns.

Jaih stuiterde nog net niet door de auto heen van enthousiasme en Jizh zat heel stilletjes te luisteren tot op het moment dat hij de tent als eerste ontdekte. Stralende ogen en vrolijk zegt hij; “Wauw, kijk! De echte circustent!”

We bestellen nog iets te drinken met popcorn erbij en nemen plaats. We zitten helemaal vooraan, en als ik omkijk zitten er twee gefocuste kinderkoppies naast mij vol spanning te wachten. Maar daar is hij dan; Frenky! Hij lijkt zo uit een sprookjesboek te zijn weggelopen..

Alles is uit de kast gehaald om ons een onvergetelijke middag te bezorgen met ons gezin. We genoten van sensationele acrobatiek, bekroonde comedy en van de nieuwste special effects. Groot Kerstcircus Den Haag verenigt het beste uit de internationale circuswereld in de piste en is uniek in Nederland. De muziek is live en showgirls ondersteunen de show.

22 december 2018 tot en met 6 januari 2019 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. De twintigste editie van het leukste familie circus is dit jaar groots aangepakt. Naast traditionele acts zijn er ook spectaculaire stunts en maffe clowns met een hoog showbizz gehalte. Ongelofelijke acrobatiek en hilarische comedy wisselt elkaar af met een touch of glamour en veren! Zorg dat je de show niet mist!

Verkoopinformatie
Groot Kerstcircus Den Haag | www.kerstcircusdenhaag.nl

 

 


leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT