Nooitgedacht; ‘Hof van Saksen’.

Daar bij de tweede ster rechts, daar is de plaats waar je nooit oud wordt: ‘wij gaan naar Nooitgedacht’. De jongens grinnikte op de achterbank en ik voelde mezelf voor heel even Peter Pan.. Het klinkt als een sprookjesnaam, maar Nooitgedacht is toch écht de plaatsnaam middenin de Drentse natuur waar je het Hof van Saksen vindt!

Exclusief genieten en tot rust komen is waar Hof van Saksen om bekend staat en wat wij zelf ook ervaren. De prachtige omgeving, luxe accommodaties, talloze kinderactiviteiten en gastvrijheid van medewerkers zorgen voor een bijzonder fijn verblijf.

Hof van Saksen is een park van Landal GreenParks. Dit park omschrijven als een ‘standaard’ vakantiepark doet deze plek te kort, het is een stuk luxer, mooier en sfeervoller dan de parken die je wellicht al eens gezien hebt.
Met het culinaire arrangementen kijken wij heel het weekend nergens meer naar om. Een boodschappenpakket staat klaar bij aankomst en elke ochtend een uitgebreid ontbijt..

De dag begint in de fraaie boerderij ontspannen en we laten onszelf verwennen met een heerlijk ontbijt dat wordt bezorgd. De Ontbijtservice bestaat onder andere uit: heerlijke broodjes uit de oven, vers geperste jus d’orange, diverse soorten beleg, een gekookt eitje, fruit en een krant.

 

 

Er is van alles te beleven.

Voor families en gezinnen met kinderen is dit een hele fijne vakantiebestemming. De boys vervelen zich geen moment op het Hof van Saksen: klimmen in de klimtoren, trampolinespringen in de Bounz Arena en ondersteboven in de speeltuin. En wat vinden de jongens de vele kinder Academies gaaf, waar ze leren vlotten bouwen, knutselen, koekjes bakken en nog veel meer. Er is van alles te beleven.

De unieke Kinder Academies dagen de kinderen uit. Spetterend het water op met een vlot, de mooiste creaties maken van hout, lekkere taarten bakken en nog zoveel meer. En het is niet alleen leuk, ze leren er ook nog heel veel van. De keuze maken was alleen een stuk lastiger, maar wij gingen op onderzoek uit in de natuur!

Op avontuur in het bos en langs de waterkant. En tijdens de natuur academie ontdekte de kids hoe watervlooien, insecten, sporen van paddenstoelen en varens er van dichtbij uitzien.

De jongens hoeven zichzelf niet te vervelen want Hof van Saksen is een waar paradijs voor ieder kind. Naast de Kinder Academies staat ook het waterpretpark garant voor uren speelplezier. Ook vermaken de kids zichzelf naar hartenlust in Harrewar, een indoorspeelparadijs van maar liefst 1.000 m².

 

 

Proef de sfeer van Drenthe

Hoewel je je op het park geen seconde hoeft te vervelen, is het zeker de moeite waard om de tijd te nemen de omgeving rondom het resort te ontdekken.

Hof van Saksen ligt midden in de prachtige natuur van Drenthe waar je fijn kunt wandelen en in de omgeving is er nog veel meer te beleven. Onderstaand zie je de uitstapjes die wij gemaakte hebben tijdens ons verblijf in Drenthe;

Pannenkoeken eten bij ‘t Hoes van Hol An
– Zintuigentocht met de boswachter
Maak een wandeling over het Boomkroonpad
– Met de huifkar door de Drentse Oernatuur
– BBQ in de boomhut van Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo
– Lunchen bij Hunebed D22
– Schaapjes tellen.
– Beleef het groene Eko-Tours Avontuur
Paardrijden bij Landal het Land van Bartje

 

 

Wij zijn er tussenuit van de hectiek van alle dag. Even samen tijd doorbrengen. En zoals je leest op een toplocatie midden in de natuur.

Ja, Landal is fijn. Na een weekend vertrek ik ontspannen naar huis, maar stiekem wil ik meer ontdekken van dit Drentse genot. Graag keren we nog eens terug, om wederom te genieten van een fijn getaway moment.

www.hofvansaksen.nl
#hofvansaksen #ontdeklandal #oerdrente

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT