Pannenkoeken eten bij ’t Hoes van Hol An

Pannenkoeken eten: één groot feest! Er zijn in Nederland heel veel leuke pannenkoekenrestaurantjes te vinden, zo ook in het monumentale brinkdorp Oud Aalden. De Oud Saksische Koffie- & Pannenkoekboerderij is een gezellig- en kindvriendelijk restaurant tijdens je verblijf in het Hof van Saksen. In de Oud-Saksische stijl gebouwde pannenkoekboerderij, smaken de echte Drentse pannenkoek heerlijk, volgens de kids zelfs lekkerder dan thuis aan de keukentafel. De boerderij bestaat sinds 1668 en heeft in de eeuwen door alleen maar aan charme gewonnen.

Sinds 1965 nemen de koeien niet langer plaats in de stallen, maar wordt ’t Hoes van Hol-An neergezet als de meest sfeervolle stek in Drenthe voor een goede kop koffie met een Drentse wafel, een uitsmijter, kopje soep of een heerlijke pannenkoek.




 

’t Hoes van.. Kom eens langs!

 

Er is een ruime keuze uit verschillende soorten pannenkoeken en ze houden zelfs rekening met allergieën. Maar dat is niet de enige reden waarom het zo leuk en gezellig is. De kinderen kunnen spelen in het kinderhoekje of in de speeltuin op het sfeervolle erf. En ook aan de ouders is gedacht: bij mooi weer kan je fijn buitenplaats nemen en eten op het terras terwijl je geniet van de spelende kinderen in de speelplaats met glijbaan en schommels.





“Huus van holan, Hoes van holan, Hol an Pannekoekenhoes, Hoes van Oal An, Hoes van Holland, Hoes van Hol-An, Hoes van Old An, Huus van Holland. Hoe worden we niet genoemd? Ach het maakt eigenlijk helemaal niet uit. Je hebt ons gevonden! Gelukkig maar. Nogmaals mooj daj d’r bint dus, bij ’t Hoes van Hol-An. (Hol-An=houdt aan=kom eens langs).”

www.drenthe.nl

 



leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT