Zintuigentocht met de boswachter via het boomkroonpad.

Al onze zintuigen op scherp en mee door het donkere bos van de Hondsrug. Deze tocht beleefde wij vanuit een ander perspectief, over brede wandelpaden en kleine smalle paadjes dwars door het bos. Speciaal voor deze avond is het Boomkroonpad ook geopend, het wandelpad leidt ons hoog langs de toppen van de bomen met een adembenemend uitzicht over heel het bos.

Het was een avontuurlijke ervaring om door het donker te lopen. Onderweg kan je zelfs nachtelijke bewoners van het bos tegen komen, zoals een ree of das, of hoor je de bosuil roepen. Na onze tocht door het bos vertrokken we naar het Hof van Saksen, bijzonder genoeg sprong er een ree voorbij de auto..

www.drenthe.nl
#oerdrenthe #ontdeklandal #zintuigentocht #boomkroonpad
 


leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT