Fris en comfortabel de zomer in met Bampidano.

 

Bampidano komt deze zomer weer met een newborn, baby, meisjes en jongens collectie. Een collectie die comfortabel zit, zodat je kids makkelijk kunnen bewegen. Door de goede prijs-kwaliteit verhouding en frisse kleurbeelden is de collectie geschikt voor veel gelegenheden. 

De jongens hebben beide een coole beachboy set. Met de papegaaien en haaien allover prints kom je gelijk in de tropische sferen. De kleuren navy, grijs mêlee en mint spelen een hoofdrol in de Bampidano boys collectie! Deze items gaan straat mee de koffer in op vakantie! 
Over Bampidano
“Wear, love and play” dat zijn de key words waar de collecties van Bampidano aan moeten voldoen. Het belangrijkste is dat de kleding comfortabel zit zodat kinderen makkelijk kunnen bewegen en het met liefde gedragen wordt. In januari bestaat Bampidano 20 jaar! De newborn collectie is beschikbaar in maat 50 t/m 68 en de baby collectie in maat 56 t/m 86. De kids collectie van Bampidano is verkrijgbaar in maat 92 t/m 152.

www.bampidano.com 
#bampidano
leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT