Klaar voor een sportieve zomer met TYGO & vito.

Deze zomer gaan we ook voor een sporty touch, wij zijn klaar voor een sportieve zomer met TYGO & vito! Looks die geïnspireerd zijn op American sports en surfen, knallende kleuren en coole prints. 

Online met een sportieve stijl, dit jaar levert TYGO en vito een deel van de collectie met een sportief American Sports gevoel. Denk hierbij aan stars & stripes, sporty hoodies en stoere jogpants. De kleuren donker blauw, rood, fel blauw, grijs melé en neon groen spelen in deze collectie de hoofdrol. 

Verliefd op de never out of stock jeans! De basic stretch jeans van TYGO & vito zijn altijd op voorraad. De jeans zijn verkrijgbaar in twee modellen (slim- en skinny fit), blue en black en in verschillende wassingen. Wedden dat jij de show gaat stelen in een van deze superchille jeans!

Over TYGO & vito
TYGO & vito is een Nederlands jongensmerk verkrijgbaar in maat 92 t/m 152. De collecties zijn vrolijk, comfortabel en prijsmatig interessant. Sinds augustus 2017 steunt TYGO & vito met een aantal styles de internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie.

www.tygovito.com
#tygovito leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT