Surprise! Wij verwachten een..

Zwanger worden is iets magische, dat weet iedereen. Jouw lichaam creëert samen met de persoon waar je zielsveel van houdt een nieuw leven, en dat is iets heel bijzonders. Helemaal als zwanger worden niet vanzelf sprekend is..

Dat we een grote kinderwens hebben, dat weten mijn ouders allang en dat we zolang op dit lieve kleine wondertje gewacht hebben ook. Inmiddels na 4 jaar en 7 maanden, had vrijwel niemand het meer ‘spontaan’ verwacht. Al zijn wij er altijd van overtuigd geweest; ‘Als iets goed voor ons is, en bij ons hoort zal het op de juiste tijd daar zijn!”. Deze zwangerschap voelt dan ook als een grote zegening op onze liefde en kracht voor elkaar. 

Dit moment wilden wij niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, en even onder de thee vertellen dat wij nu eindelijk ons 3de wondertje verwachten. Nee, we hebben de keuze genaakt om een fotoshoot te laten maken van ons samen, en we zorgden dat heel de woonkamer feestelijk was aangekleed en er stond een prachtige taart te wachten op de jongens- en mijn ouders, met als verassing de binnenkant van de taart gekleurd naar; ‘Het geslacht van de baby!’.

De jongens onthulde samen het geslacht van de baby. Die blik en reactie van de kinderen- , mijn ouders en Thea waren leuk om te zien, het was bij ons twee in één. De aankondiging was spannend en geweldig om eindelijk na al die maanden ons geheimpje te mogen delen..

Een beetje emotioneel schrijf ik dit blog, we hebben zelf géén voorkeur voor het geslacht van de baby, al was ik overtuigd dat we een jongen zouden krijgen… Ik ga jullie nu vertellen, dat dit dus helemaal niet waar is, nee, we verwachten een meisje!

 

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT