Happy kids wear TYGO & vito.

TYGO & Vito is een geliefd merk kinderkleding bij ons thuis. Dit toffe jongensmerk slaagt er steeds weer in een hippe & stoere collectie neer te zetten waarin boys kunnen spelen, feesten of relaxen. Door de comfortabele pasvorm kan er heel de dag plezier worden gemaakt. 

We naderen inmiddels alweer het einde van het jaar en dat betekent: gure winterkou, harde wind en als het even tegenzit, heel veel regen.- en hagelstenen. Een warme winterjas en een winter lovers outfit is dan geen overbodige luxe! Hou jij ook zo van de kleuren grijs, zwart, wit, rood en blauw? Dan zorgt TYGO & vito dat je zoon komende winter stijlvol in zijn favoriete kleuren het schoolplein trotseert. 

Een goede denim is onmisbaar voor de boys. Gelukkig zijn de stretch jeans van TYGO & vito altijd op voorraad.. Komende winter zijn er vier kleuren; light used blue, medium used blue, light grey en black. 
Over TYGO & vito
Jongensmerk TYGO & vito is op de markt vanaf februari 2017. Herkenbaar voor het merk is het oranje TYGO & vito logo met de slogan SEE YOU NEXTERDAY. De kleding van TYGO & vito is hip, stoer & betaalbaar en verkrijgbaar in maat 92 t/m 152.

Voor verkoopinformatie
TYGO & Vito | www.tygovito.com


 

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT