Ik ga mee in de trend van Lille Niek.

De babykamer, ik smelt ieder moment als ik een blik in ons dochtertje haar kamer werp. Het is nog niet af, maar ik heb mijn moodboard al even klaar staan zodat ik één van de leukste plekjes in huis helemaal naar wens kan inrichten en creëren. Hierbij heb ik even getwijfeld over de stijl van de commode, maar ik kon mezelf niet inhouden om helemaal mee te gaan in de trend van nu. 
De handgemaakte fairtrade verschoonmanden zijn een trendy versie van de ouderwetse aankleedkussens. Extra handig en fijn is dat je baby door de opstaande randen er niet direct uit kan rollen. De verschoonmandjes worden gemaakt van jutetouw en de afmeting is 80cm x 40cm, past perfect op bijna iedere commode. 

De inlegmatjes worden met de handgemaakt, en laat ik zelf echt een handmade fan zijn. Wat ik extra fijn vind, en daarnaast heel leuk: dat als je een bestelling plaatst voor een verschoonmand, je de keuze krijgt voor een inlegmatje naar keuze!


Door het gebruik van een passend inlegmatje, krijgt de verschoonmand een speels effect op de commode. De mand is voorzien van twee hengsels, je kan zelf de keuze maken of je ze staand of liggend wil hebben. Ik heb voor nu de keuze gemaakt om ze liggend te stijlen in de kamer, maar op de website van Lille Niek zie je hoe zij de hengels staand hebben. Beide leuk, maar net even anders. 
Heb je de verschoonmand straks niet meer nodig voor de baby? Dan is het prima te gebruiken als speelmand, of voor leuke magazines in huis.. De verschoonmand van Lille Niek is de trend van het moment!


Over Lille Niek
Eigenaresse Kirsten, de spil achter Lille Niek gelooft sterk in “Dreams don’t work unless you do!”, en daar ontstond na de geboorte van haar zoontje Niek, Lille Niek. De productie- en/of maakproces van alle artikelen zijn basic, simpel, stijlvol en met zorg door Kirsten zelf geselecteerd. Mooie, stijlvolle en kwalitatieve, goede producten zie je terug komen in de online webshop denk hierbij aan de Scandinavische, minimalistische stijl. 

www.lilleniek.nl


 

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT