SERVICES

it's time to celebrate life

WE ARE THE KUSTENS, nice to meet you.

Als gezin van vijf zorgen wij voor bekendheid en de toekomst wijst uit ook voor een hogere omzet. Iedereen deelt positieve ervaringen met vrienden en familie. Als bedrijf kun je hier slim gebruik van maken door deze tevreden klanten extra te motiveren.

Het grootste voordeel van aanbevelingen door ons als influencer in te zetten, is dat de boodschap authentiek is. Wij zijn een echt gezin, we spreken over het merk en zijn echt tevreden. Een persoon die vertrouwen opwekt, die een boodschap overbrengt. Kinderen die oprecht en enthousiast reageren, samen brengen wij de boodschap over waar wij in geloven!

Wist je dat het zelfs is aangetoond dat mensen 92% meer vertrouwen hebben in een product, reis, pretpark, kledingstuk of een merk als deze aanbevolen is door een vriend, kennis, familielid of een bekende influencer? 

Wij brengen graag de boodschap van jullie merk of bedrijf naar buiten en treden graag op als voorstander van jullie merk, product of aanbod. Tevreden klanten zijn één van de belangrijkste factoren als het gaat om naamsbekendheid en het verkrijgen van nieuwe klanten.

Wij hechten veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid, wij gaan alleen samenwerkingen aan die bij ons aansluiten. 

Als merkambassadeur wat voorkomt uit marketing, is dit voor veel bedrijven de goedkoopste en meest effectieve vorm van marketing. Het enige waar jullie voor zorgen is het product of dienst en wij als als 'gesponsorde' klant zullen dan een actieve influencer worden. Wij delen het merk via social media, mond-tot-mond reclame en zo worden er weer nieuwe klanten gecreëerd. 

I NEED THIS!

We prefer barterdeals.

Instagram (+ Facebook) Influencers.

Setting up a giveaway together. 

Increase your reach / engagement.

One or more posts on our feed. 

Video & photo's on stories. 

SOCIAL MEDIA

I NEED THIS!

We prefer barterdeals.

We create authentic content.

A minimum of 300 words. 

You may use the content we create. 

6 high quality photos per blog. 

Based on our own experiences. 

BLOG

I NEED THIS!

We prefer barterdeals.

We create fun, spontaneous vlogs. 

Youtube since September, 2020. 

You may use the content we create.

Videos / Vlogs.

We have a youtube channel. 

VIDEO

LET'S BE FRIENDS!