THIS IS US

it's time to introducing our family

WE ARE THE KUSTENS, nice to meet you.

Welkom wij zijn The Kustens, ons verhaal begon in 2009, in Delft, Nederland. Het was liefde op het eerste gezicht, de vonk, die ene lach, zijn goede gesprekken, onze blikken die elkaar kruiste en zie zelf wat daarvan is gekomen..

Dagelijks genieten wij van het grote avontuur, het ouderschap. Meer, zoveel meer betekent het dan dat simpele woord. Als je ons tien jaar geleden had gevraagd, wat we verwacht hadden van het ouderschap, was het zeker niet het antwoord geweest wat we vandaag hier aan jullie geven..

Het is gewoon zoveel meer, dan opvoeden, knuffelen, een traan, stoom afblazen en heel veel liefde, ware liefde en gelukkige schaterlachjes, dagen met een randje van goud, maar ook zorgen voor drie lieve mini-mensjes, die uitgroeien met een eigen stijl, mening en een dosis ondeugendheid, humor en enorm veel warmte. Het ouderschap is voor ons één groot avontuur, functioneren op géén slaap, de kinderen les geven, samen mooie herinneringen maken en aan een toekomst bouwen. Leven, voluit leven en géén dag verspillen.

Wij zijn Priscilla en Yalmard, teammates, soulmates, lovers, wij geloven in ware liefde. We wonen met ons gezin onder de rook van Amsterdam, aan de bosrand van Spaarnwoude. Samen hebben wij 2 zonen Jizh + Jaih en een dochter Jhenuá. Scroll door en we stellen onszelf aan je voor.. 

Priscilla

Ik ben het, Priscilla, geboren in Haarlem, 1986. Content Creator, afgestudeerd aan het hout- en meubilerings college als binnenhuis stylist. Heeft in de reisbranche gewerkt, pr+communicatie manager, fotograaf en gespecialiseerd in het maken van welsprekend beeldmateriaal

Altijd enthousiast, creatief en enorm perfectionistisch.. Op het blog deel ik mijn leven als moeder, onze party of five, maar ook onze uitstapjes, reizen, interieur en van alles waar ik blij van word. Ik deel wekelijks blogs en sinds kort hebben we ook ons eigen Youtube kanaal, filmpjes met onderwerpen waar ik gelukkig van word en ik hoop dat jullie mee kan nemen in onze vreugde, je iets hebt aan onze tips en positiviteit!

@priscillakustenYalmard

Ik ben Yalmard, geboren in Rotterdam, 1976. Mijn passie ligt in de sport, volwassenen en kinderen fysiek, maar ook mentaal begeleiden doormiddel van beweging.

Ik ben o.a. bekend als mental- en lifestyle coach van van het tv=-programma RTL Dance Dance Dance en Fit at Home, ook train ik diverse BN'ers. 

In mijn vrije tijd ben ik het liefst thuis bij mijn gezin, lees een goed boek, help in de huishouding of kijk graag een goede film of serie, maar.. Ik ga ook graag op pad, om samen met de kinderen en vrouwlief de mooiste plekjes te ontdekken in binnen, en het liefst buitenland! 

Instagram: @yalmardkusten + @yaletics

Jizh

Yes. Ik ben een tiener en ik weet precies wat ik wil en ook vooral wat ik niet wil. Lekker eigenwijs dat ben ik..

Dit jaar doe ik groep 5, je zal vast wel denken; 'Huh, een tiener in groep 5?". Helaas weet ik hoe het is om ziek te moeten zijn, elke dag, dat was soms moeilijk en niet leuk. Ik wilde ook springen, zingen en rennen met de andere kinderen. Vriendjes maken zat er toen niet bij, maar de mega-achterstand op school die wist ik in te halen! 

Rekenen vind ik het leukst, lezen vind ik niets aan.. Paardrijden dat is wat ik het liefst doe. Later wil ik dierenarts worden! Ook wandel ik graag met mijn eigenhond Mosa, ik kreeg haar als pup kado van mijn ouders, toen ik uit het ziekenhuis kwam en nog maanden moest revalideren.. Zij is mijn beste maatje! 

Instagram: @jizhkusten

Jaihzihiön

Ik ben Jaih, 7 jaar en geboren in 2013. De middelste dat ben ik, stilzitten kan ik als de slechtste maar praten als de beste. Mijn mond staat nooit stil, weet altijd een oplossing te bedenken, niet één waar mama altijd blij van gaat worden, maar wel één waar we allemaal achteraf om lachen...

Ik ben dol op eten, bak en kook het liefst de lekkerste lekkernijen. Leren lezen, schrijven en rekenen dat doe ik dit jaar in groep 3, nou niet echt IN groep 3, maar bij ons thuis. Wij krijgen sinds maart thuis les door Corona van mama. Het is best leuk, want we leren hierdoor heel veen buiten in het bos en in elke pauze kan ik nu voetballen! Ik hou van voetbal, later word ik profvoetballer. 

Instagram: @jaihkusten

Jhenuá

Jhenuá, geboren op 12 november in 2019, Haarlem. In de zwangerschap wist ik even alles op zijn  kop te zetten, want iedereen dacht dat ik in week 28 geboren zou worden.. 

Grapje.... Mijn mama's vliezen braken vroeg, maar ik besloot nog een tijd warm in haar buik te blijven. Bij week 36 kwam ik eruit, op het moment dat ik geboren werd, was er een hoop hectiek, maar al snel moest iedereen lachen toen ik als wijze prematuur mijn hoofdje optilde en keek alsof ik wilde zeggen; 'He, waar ben ik! Het is mij gelukt'

Nu, doe ik elke dag mijn best om te leren praten, kwebbel zelfs met mijn eerste woordjes en in mijn eigen brabbeltaaltje heel wat af... 

Instagram: @jhenuakusten

We love to hear from you!

ARE YOU OUR NEXT HAPPY COLLABORATION?